Museums Vledder
Museums voor Valse Kunst, Moderne Glaskunst en Noord-Nederlandse Kunst

Nieuwsbrief 15 oktober 2018

Expositie Mieke Pontier "Werk van begin tot nu"
Op 29 september vond de feestelijke opening van deze expositie plaats. Na een inleiding door de zwager van Mieke konden de aanwezigen onder het genot van een hapje en een drankje nader met Mieke kennismaken en haar kunstwerken bewonderen. De expositie loopt tot 6 januari 2019.

RABO clubkascampagne 2018
Dankzij de vele uitgebrachte stemmen op Museums Vledder, hebben wij op 1 oktober tijdens de officiële bekendmaking 618 euro ontvangen. Alle stemmers bedankt.

Inclusiebokaal
Woensdagmiddag 3 oktober heeft gemeente Westerveld deelgenomen aan de landelijke testdag van Ongehinderd, tijdens de Week van de Toegankelijkheid. In verschillende groepjes hebben betrokkenen, mensen met en zonder beperking, verschillende locaties in Westerveld beoordeeld op toegankelijkheid. De gemeente had ook een wedstrijd uitgeschreven voor bedrijven, verenigingen of stichtingen die bijdragen aan een inclusieve samenleving. De gemeente heeft hiervoor drie mooie inzendingen gekregen. Een van de initiatieven kwam van Museums Vledder, waar in samenwerking met Trajectum werk van cliënten met een licht verstandelijke beperking tentoon wordt gesteld. Deze expositie is nog tot en met 1 december te bezichtigen. Dus wel genomineerd, maar niet gewonnen. De bokaal ging naar Stichting de Hinkelaar, zij organiseren vakanties en reizen voor mensen met een handicap.

Nieuwjaarsreceptie
Het bestuur is voornemens om op 4 januari 2019 een nieuwjaarsborrel te organiseren. Zet deze datum alvast in uw agenda.

Nieuws
Tot slot nog een link naar RTLnieuws met informatie over valse kunst en Museums Vledder: https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4447521/valse-kunst-aangepakt-mensen-denken-soms-dat-ze-miljoenen-op-zak

Aanmelden nieuwsbrief

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u Museums Vledder toestemming deze gegevens alleen te gebruiken voor het verzenden van nieuwsbrieven. U kunt zich altijd via de link onder aan de nieuwsbrief  weer afmelden. Uw gegevens worden dan direct uit ons databestand verwijderd. In onze privacyverklaring kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.