Museum VALSE KUNST
Fake art museum

Aanmelden nieuwsbrief

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u Museums Vledder toestemming deze gegevens alleen te gebruiken voor het verzenden van nieuwsbrieven. U kunt zich altijd via de link onder aan de nieuwsbrief  weer afmelden. Uw gegevens worden dan direct uit ons databestand verwijderd. In onze privacyverklaring kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.

Nieuwsbrief 17 november 2019

"Museum Valse Kunst On Tour"

Grote verrassing, een telefoontje of ons museum kon inspringen om een lezing Valse Kunst te verzorgen voor de Rotary Club Amstelveen. Geert Jan Jansen, een voor ons niet onbekende vervalser, zou deze lezing verzorgen, maar moest van vanwege ziekte afzeggen. Of wij op korte termijn (2 dagen) zijn plaats konden innemen. Deze kans hebben we niet voorbij laten gaan, een rondleider gezocht, een powerpoint presentatie gemaakt, wat kunststukken verzameld en op stap. Gerard Conijn was de gelukkige die het wel zag zitten deze uitdaging als presentator aan te gaan.

Rotary presentatie

Na een introductie van Toon over het museum, heeft Gerard zijn verhaal aan de hand van de dia presentatie gedaan. Groot succes, enthousiast publiek en als beloning een mooie bijdrage voor de traplift. Na afloop heeft Sandra folders en tijdschriften uitgedeeld en de aanwezigen enthousiast gemaakt het museum zeker eens te bezoeken. Daar werd welwillend op gereageerd, dus hopelijk heeft deze actie een positief vervolg. Op de terugreis naar Vledder werd het idee geopperd dat "Museum Valse Kunst On Tour" een goed invulling voor de winterperiode zou zijn.

Het idee is geboren ... wordt vervolgd.

Eindejaarsactie "Krasloten"

krasloten

Vanaf 16 november delen wij met 58 andere bedrijven in Westerveld bij afrekening aan de kassa 1 kraslot uit. Deze actie loopt zolang de voorraad strekt. Bij ons museum kan een bezoeker met een voor ons geldig kraslot tussen 1 april en 1 juli 2020 gratis een 2e persoon meenemen. Ook is er als hoofdprijs een glasobject beschikbaar gesteld.

Alle hoofdprijzen staan op: https://www.kraspas.nl/westerveld/

traplift

Trapliftmeter

Met de recente donaties erbij, zijn we nu met een stand van €4.560,= over de helft van de benodigde €8,000,=. Er loopt nog een subsidie aanvraag, waarvan het resultaat pas in december bekend is, dus nog even spannend wat de eindejaar-stand zal zijn.

NLDOET

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart 2020 is het weer zover, de 16e NLDOET. Voor ons de gelegenheid om vóór de seizoensopening van 1 april het museum weer startklaar te maken. We gaan weer vol op verven, poetsen, snoeien, repareren, opknappen en bijpraten. Dus zet deze data alvast in uw agenda voor 2020.

hulde

Klaas-Jan maaide voor de laatste keer het gras.

Deze maand heeft Klaas-Jan Have na vele jaren het gras voor de laatste keer gemaaid.

Klaas-Jan bedankt voor je inzet met al die gras maaibeurten.