Museum VALSE KUNST
Fake art museum

Aanmelden nieuwsbrief

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u Museums Vledder toestemming deze gegevens alleen te gebruiken voor het verzenden van nieuwsbrieven. U kunt zich altijd via de link onder aan de nieuwsbrief  weer afmelden. Uw gegevens worden dan direct uit ons databestand verwijderd. In onze privacyverklaring kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.

Nieuwsbrief 6 juli 2020

Audiotour
Na een stroeve start is de maand juni goed verlopen met een groeiende aantal bezoekers en goede winkelverkoop. Het gebruik van de telefoons was lastig en we hadden er te weinig. Dit is nu opgelost door de aanschaf van een aantal MP3 spelers, waar de geluidsbestanden van de rondleiding op staan. Dit lijkt nu de beste oplossing tot er weer groepen kunnen komen. Bezoekers kunnen daarnaast nog steeds via een QR-code hun eigen telefoon gebruiken.

Kunstverkoop
In de winkel hangen dit jaar ook weer werken van een kunstenaar van de klassieke academie voor de verkoop.

Museum TV
Intussen is het team van de MuseumTV op bezoek geweest en heeft een aantal opnames voor promotie video's gemaakt. U kunt ze via de volgende link zien:

Traplift
Ook goed nieuws voor de traplift. Na uitstel tot plaatsing vanwege de afgelopen sluiting van het museum, is nu opdracht tot plaatsing gegeven. We gaan er van uit dat realisatie deze maand nog  plaats kan vinden.

Zomer expositie
Vanaf 19 juli t/m 27 september te zien in ons museum: In beslag genomen Valse Kunst

Het team Kunst&Antiek criminaliteit van de nationale politie exposeert in beslag genomen vervalste kunstwerken van: o.a. Picassso, van Gogh, Kandinsky en Sluyters. Een nieuwsuur uitzending over het team is te bekijken via deze link: https://drive.google.com/file/d/11OP6NWSA1cw3tNcg89ulOjh0UpLQ9CVV/view?usp=drive_web
Ook het Ikonenmuseum uit Kampen stelt een aantal werken beschikbaar voor deze expositie.

Aanmelding is i.v.m. de nog geldende Corona beperkingen noodzakelijk en wel via: 0521-383352