Museum VALSE KUNST
Fake art museum
In de stijl van Botero

Van 1/6 tot 30/8: "Dikke dames" In de stijl van Botero

Kunstenaars en hobbyisten uit de omgeving hebben zich laten inspireren op de werken van Botero en tonen tot eind augustus hun schilderijen, tekeningen, keramiek en borduurwerk.

In de stijl van BoteroOm spreiding van de bezoekers te garanderen is aanmelden (0521-383352) verplicht. Ook zal ons terras onder de dan geldende beperkingen weer open zijn.Van 15/7 tot 29/9:  In beslag genomen Valse kunst

In beslag genomen vervalste Kunstwerken van het Team Kunst en Antiek criminaliteit van de Landelijke eenheid Politie. Er worden goede vervalsingen tentoongesteld van wereldberoemde kunstschilders zoals van Gogh, Picasso en Rembrandt.

1/9 tot 3/1/21: Outsider Art

 Expositie van Trajectum cliënten uit Boschoord

3/10 tot 3/1/21: Peter B van Houten 

‘Heiligen in beweging’. Peter B van Houten zijn passie ligt bij schilderen van figuren. Hij is oprichter en leraar van De Foudgumse School, de kleinste en noordelijkste academie voor de nieuwe schilderkunst.

Jennifer Koning voorlopig uitgesteld

‘Karakterportretten van mens en dier’ 
Jennifer Koning maakt prachtige figuratieve schilderijen van mensen en (vooral ook) dieren, veelal in opdracht. Geen bekende Nederlanders of exotische dieren, maar personages uit ons dagelijkse Hollandse leven zijn de favoriete onderwerpen voor haar portretten. Honden, mensen, koeien, katten en paarden. Zij schildert en tekent ze in olieverf en houtskool.