Museum VALSE KUNST

Actueel bij Museum Valse Kunst

Lezing Wouter Berns in Museum Valse Kunst
‘Onvervalste verbeelding’

Woensdag 14 september neemt verhalenschilder Wouter Berns u mee op een onvervalste ontdekkingsreis langs zijn schilderijen.
Deze klassieke, gelaagde en bezeten vakman haalt zijn onderwerpen overal vandaan: uit literatuur, mythologie, wereldreligies, muziek en film.
De coronaperiode bracht hem nieuwe, ongekende inspiratie.
Tegen het decor van zijn kleurrijke, grote, nieuwsgierig makende doeken, vertelt hij op zijn eigen enthousiasmerende wijze over de ontwikkeling van hemzelf en zijn werk.

Wouter Berns geeft zijn lezing in Museum Valse Kunst – Brink 1 – Vledder.
Inloop vanaf 19.00 u. We starten om 19.30 u.
Na afloop is er gelegenheid om met de kunstenaar in gesprek te gaan.

Bestel hier op tijd uw kaart(en) voor de lezing van Wouter Berns (externe website)

Het aantal plaatsen is beperkt.
Entree € 7,50, inclusief koffie of thee.

Het boek "Meestervervalsers" van Bert Voskuil is weer te koop in Museum Valse Kunst.

"... Bij Uitgeverij Just Publishers verschijnt eind volgende week het nieuwste boek ‘Meestervervalsers’ van Bert Voskuil.

De voormalig misdaad- en onderzoeksjournalist duikt in dit boek opnieuw in wereld van de valse kunst. Uit het voorwoord met Arthur Brand, volgens de London Times de beroemdste kunstdetective ter wereld: “Een derde van alle kunst is vals. Velen schatten dat nog hoger, tot wel 70 procent.”.... "

Bron: Haarlems Weekblad 27-10-2021